Здравейте.
Ще ви помоля да изолирате факта, че съм жена и прочие. Стереотипите са ми “любими”. Преди 4 месеца един идЕот с джип ме изблъска от пътя и катастрофирах. 8000 лв кола отиде за скрап. Сега съм решила да не се хвърлям на нещо толкова скъпо, но не означава да е купчина тенекия. Харесала съм си следната алфа https://m.mobile.bg/details/11515882208875956 защото е с регисрация (-1000 лв от новия внос) и е от града. Основно ми трябвам да се придвижвам до столицата. Всякакви мнения ще ми бъдат безкрайно полезни. Чух добри отзиви за дизеловите, но как са бензиновите? 1.6 не мисля, че ще харчат кой знае колко, но все пак. Поддръжката на окачването наистина ли е толкова скъпа, колкото се описва? Благодаря много
П.С изчетох темите по форума за 147, но всяка кола и двигател са различни. Извинявам се, ако на някой ще му стане досадно да обяснява милион пъти едно и също.

П.С изчетох темите по форума за 147, но всяка кола и двигател са различни. Извинявам се, ако на някой ще му стане досадно да обяснява милион пъти едно и също.
Comment